Operátor O2 nabízí ve vánoční kampani tarif zahrnující neomezené volání, SMS a 10 GB za 549 korun. Ale jen omezeně do konce roku a pouze novým zákazníkům. 

Vánoční kampaň O2 se od 22. listopadu rozrostla o další nabídku. Až do konce letošního roku nabídne operátor všem novým zákazníkům tarif FREE+ Bronzový o 150 korun měsíčně levněji. A to napořád.

„Pokud zvažuje zákazník přechod, nebo si chce pořídit úplně nový tarif, třeba pod stromeček, pak je toto ideální příležitost. Sleva 150 korun totiž platí pro nové zákazníky napořád,“ řekla Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Za cenu nižšího tarifu FREE+ Modrý tak noví zákazníci u O2 získají vyšší tarif.

„Free+ Bronzový, na který se tato akce vztahuje, v sobě zahrnuje neomezené volání i SMS a k tomu 10 GB dat. Samozřejmostí je i možnost využití přístupu do 5G sítě, takže můžete pohodlně posílat fotky i videa, třeba z vánočních oslav, a během Silvestra obvolat úplně celou rodinu, aniž byste řešili, jakou mají síť,“ doplnila Silvia Cieslarová.

Tarif FREE+ Bronzový lze jednoduše objednat do 31. prosince, a to jen na webu o2.cz. Ke každému nově sjednanému tarifu zákazník získá voucher 1 000 korun, který najde v aplikaci Moje O2 v sekci O2 Radosti.

Využít lze na vybrané produkty z nabídky O2 jako jsou například oblíbené telefony, nová prémiová sluchátka O2 pods+ nebo multinabíječky O2 Power HUB. (pel)