Televizní operátor Telly od úterý 22. listopadu do pondělí 28. listopadu nabízí v rámci Black Friday speciální nabídku – největší z nabízených balíčků stojí namísto 650 Kč/měsíc pouze 450 Kč/měsíc.

Telly novým zákazníkům umožní zafixovat si cenu za největší tarif Velký (120 televizních stanic) na dva roky za zvýhodněnou cenu 450 korun/měsíc. Obvyklá cena je přitom 650 korun/měsíc. Zákazníci tak za  dva roky ušetří celkem 4 800 korun.

„Speciální  slevu na Black Friday připravujeme každoročně. Zájem o ni je velký. Když je nabídka aktivní, stoupá počet objednaných televizních balíčků proti běžným dnům o 80 procent,“ oznámil Vladimír Rusnák, ředitel televize Telly.

Loni televize Telly pro všechny nové zákazníky v rámci  Black Friday nabídla největší balíček na měsíc zdarma.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení.

Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP.