Trinity Bank zvýšila úročení vkladů. Nově nabízí úrok 5,58 % p.a. při roční fixaci. Trinity Bank opět zvýšila úrokové sazby na spořicích produktech. Nově klientům nabízí úrok 5,58 % p.a. pro vklady do 400 tisíc Kč s roční fixací. Nad tuto částku platí sazba 4,58 procenta ročně.

Depozitní účet Výhoda+ Dobrý klient je veden zdarma a bez nutnosti sjednávat další produkty.

Pro vklad do 400 tisíc korun na spořicí účet Dobrý klient bez fixace pak banka nabízí úročení ve výši 4,58 % p.a., nad tuto částku potom úrok 4,08 % ročně.

Spoření v Trinity Bank mohou využít stávající i noví klienti, pokud splňují podmínky akce.

„Dlouhodobou strategií naší banky je nadstandardní zhodnocování vkladů klientů, kterým dlouhodobě poskytujeme vynikající produkty a služby podle jejich potřeb. Proto jsme opět zvýšili úročení, a to jak na vkladových spořicích produktech s fixací, tak bez ní,“ uvedl Radomír Lapčík, zakladatel a člen dozorčí rady Trinity Bank.

Trinity Bank je česká banka s více než 25letou historií. Soukromým osobám poskytuje zejména vkladové produkty. U podnikatelů a firem se specializuje na úvěrové produkty, u kterých je kladen důraz především na rychlost vyřízení, vstřícnost a individuální přístup. V současné době obsluhuje téměř 100 tisíc klientů. (sfr)