Fotbaloví fanoušci budou moci od srpna sledovat zápasy nové sezony prestižní Premier League na obrazovkách T-Mobile TV. V rámci aktuálního ročníku budou lokalizované přenosy všech 380 zápasů dostupné na kanálech CANAL+ Sport již od pátku 5. 8. Dohoda uzavřená s CANAL+ se navíc vztahuje na tři nadcházející sezony, a tedy více jak 1 000 fotbalových přenosů. T-Mobile TV díky této dohodě přináší svým zákazníkům nabídku všech prestižních světových fotbalových lig.

Vysílací práva, která získal T-Mobile spolu se Slovak Telekom a DIGI Slovakia, platí až na tři roky a diváci se tak mohou těšit na více než 1000 exkluzivních fotbalových přenosů na kanálech CANAL+ Sport.

„Dbáme na to, abychom našim zákazníkům přinášeli prémiový obsah a prestižní nabídku kanálů, na které jsou zvyklí. Premier League tak nadále doplňuje širokou nabídku našich sportovních kanálů, které patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější obsah na T-Mobile TV. V rámci vysílání Premier League letos nabídneme všech 380 zápasů, sedmidenní archiv a nově i možnost paralelního vysílání všech utkání na ostatních kanálech CANAL+ Sport,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb T-Mobile.

Veškeré fotbalové přenosy jsou vysílané v HD kvalitě a uživatelé T-Mobile TV si je mohou užít plně lokalizované s českým a slovenským komentářem, zápasovými studii i dalším doplňujícím obsahem.

Ve vysílacím programu budou zahrnuty veškeré zápasy sezony, a to bez výjimky. Archiv umožní zpětné zhlédnutí po dobu až 7 dnů a v případě paralelního vysílání budou moci diváci jednoduše přepínat mezi zápasy napříč dalšími CANAL+ Sport kanály.

Novinkou je také kombinovaný přenos zápasů, kdy se divákům naskytne zrychlený pohled na dění na zelených trávnících během souběžně hraných zápasů.

„Jako velký fotbalový fanoušek jsem opravdu rád, že se nám podařilo tuto klíčovou dohodu vyjednat a můžeme nabídnout českým divákům velkou porci kvalitního fotbalu, a to až po dobu tří let. To, že jsme získali vysílací práva v první vlně, vnímám jako zásadní úspěch nejen pro naši TV službu, ale pro celý T-Mobile,“ doplnil Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel T-Mobile Czech Republic.

T-Mobile TV světovému fotbalu fandí a rozšiřuje nabídku

T-Mobile TV momentálně nabízí všechny významné fotbalové soutěže, mezi které kromě Premier League patří také španělská LaLiga, německá Bundesliga, francouzská Ligue 1 nebo italská Serie A.

V nabídce samozřejmě nechybí ani prestižní UEFA Champions League a také druhá a třetí evropská pohárová soutěž v podobě Evropské ligy a Evropské konferenční ligy, kde se často objevují i české kluby. U vybraných – divácky atraktivních utkání – bude k dispozici rovněž paralelní vysílání souběžných utkání.

Zápasy Premier League mohou sledovat diváci, kteří v rámci T-Mobile TV služby využívají tarif M či vyšší nebo mají předplacený sportovní balíček Sport Premium.

Naladit CANAL+ Sport mohou jak v rámci digitálního vysílání T-Mobile TV na EPG pozicích 81 až 87, tak prostřednictvím satelitu na pozicích 91 a 92. Cena všech tarifů T-Mobile TV se pro zákazníky ani s rozšířenou nabídkou nijak nemění. (pel)